Chi Nei Tsang Abdominal Massage – jouw Buik weet Beter!

Ons buikgebied is gevoelig. En heel slim. Vaak weten je maag, buik en darmen al lang dat er iets dwars zit. Emoties, overprikkeling, hormonen en stress kunnen we met het hoofd niet echt voelen. Maar ons brein is er wel heel goed in gevoelssignalen in het lichaam te negeren.

overprikkeld. stress. onverwerkte emoties. opbranden.

Wanneer emoties, prikkels en spanningen onverwerkt blijven, ontstaan problemen in zowel het buikgebied als de bovenkamer: piekeren, afhankelijkheid, vol zitten, perfectionisme, nervositeit, hoofdpijn, lage rugpijn, menstruatie klachten, constipatie, controle zucht, prikkelbare darm…

darm issues. maagpijn. harde buik. pms. zenuwen. lage rug klachten. moe. migraine.

In 2016 boekte ik een buik massage bij therapeute Om Rinraya in Chiang Mai, Thailand. Gewoon om eens iets anders te proberen. Ik voelde na de sessie zo veel meer vrijheid, ruimte en energie dat ik besloot terug te gaan naar Om Rinraya om dit van haar te leren als aanvulling op al het ‘praten’. Want wat in de buik leeft, laat zich vaak het liefst doorvoelen.

wat gebeurt er veel in je buik!

Abdominal Massage – ook wel Chi Nei Tsang genoemd – combineert Thaise & Chinese massage technieken. Het werkt diep in op de organen van het buikgebied waar blokkades ontstaan door stress, emoties, hormoonschommelingen en overprikkeling. Het buikgebied is een heel directe ingang tot jouw authentieke zelf. “Zielscontact”, zo krijg ik vaak terug van cliënten. Na afloop van een behandeling deel ik altijd wat ik ben tegen gekomen en heb ervaren. Een Chi Nei Tsang Abdominal Massage staat op zich. Na afloop maak ik zelden direct een vervolgafspraak omdat de diepe uitwerking van de massage pas in in de loop van de tijd ervaren wordt.

Een Chi Nei Tsang Abdominal Massage behandeling van een uur kost € 60,– en is inclusief 21% btw. Chi Nei Tsang is een geweldig cadeau voor jezelf en anderen! Ik geef deze behandeling op diverse locaties in Nederland waaronder in Arnhem bij Home of Zen aan de Velperweg 95 en in het centrum van Groningen bij DePoort, Moesstraat 20. Ook ben ik verbonden aan detox centrum de Bankenhoeve.

Momenteel ben ik in gesprek voor praktijkruimte in Amsterdam en Tilburg. Wil je mij boeken voor jouw retreat, yoga festival, detoxkuur, stress of burnout programma dan maak ik graag kennis met je. Ik onderneem vanuit mijn hart, niet om te overleven.


Carina Wiegman + 31 611 381 559 | info@abdominal-massage.nl | www.abdominal-massage.com (UK)