jouw Buik weet Beter

Ons buikgebied is gevoelig. En heel slim. Vaak weten je maag, buik en darmen al lang dat er iets dwars zit. Emoties en stress kunnen we met het hoofd niet echt voelen. Maar ons brein is er wel heel goed in gevoelssignalen in het lichaam te negeren.

overprikkeld. stress. onverwerkte emoties. opbranden.

Wanneer emoties, prikkels en spanningen onverwerkt blijven, ontstaan problemen in zowel het buikgebied als de bovenkamer: piekeren, afhankelijkheid, vol zitten, perfectionisme, nervositeit, hoofdpijn, lage rugpijn, controle zucht, prikkelbare darm…

wat gebeurt er veel in je buik!

In 2016 boekte ik een Abdominal Massage bij therapeute Om Rinraya in Chiang Mai, Thailand. Gewoon om eens iets anders te proberen. Ik voelde na de sessie zo veel meer vrijheid, ruimte en energie dat ik besloot terug te gaan naar Om Rinraya om dit van haar te leren als aanvulling op al het ‘praten’. Want wat in de buik leeft, laat zich vaak het liefst doorvoelen.

darm issues. maagpijn. harde buik. zenuwen. lage rugpijn. moe.

Abdominal Massage – ook wel Chi Nei Tsang genoemd – combineert Thaise & Chinese massage technieken. Het werkt diep in op de organen van het buikgebied waar blokkades ontstaan door stress, emoties en overprikkeling.

Een Abdominal Massage behandeling van een uur kost € 60,– en is inclusief 21% btw. Chi Nei Tsang is een geweldig cadeau voor jezelf en anderen! Ik geef deze behandeling in Home of Zen aan de Velperweg 95 te Arnhem. Wil je mij boeken voor jouw retreat, festival, stress of burnout interventie programma dan maak ik graag kennis met je.