WalkyTalky. Coffee&Coach. TeaTalk.

Persoonlijke Purpose & Focus Sessie

Veel (jong) volwassenen zijn het contact met zichzelf kwijt door een overdaad aan prikkels en keuzes in hun dagelijkse leven. Dit uit zich onder andere in vervelende symptomen zoals zenuwachtigheid, uitstelgedrag, FOMO en co-dependency (social media, netflix, drank, drugs, suiker, drama, relaties….). Als je hiermee te lang rondloopt, kom je in een vervelende loop. Zowel mentaal, fysiek, emotioneel en qua energie waardoor je niet meer lekker in je vel zit.

Bestemd voor Millennials & Z’ers die vanwege levensfase issues, zoals een quarterlife crisis, of vanwege een ingrijpende levensgebeurtenis met (keuze)stress kampen en willen afrekenen met dat zenuwachtige gevoel dat je krijgt van uitstellen, niet-kiezen en het besteden van onvoldoende aandacht, energie en tijd aan wat eigenlijk belangrijk voor je is.

Een Persoonlijke Purpose & Focus Sessie kan in de vorm van een WalkyTalky, Coffee&Coach of TeaTalk sessie en duurt 75 minuten in Nederland op Locatie of @TheWorkStation, in Arnhem. Online kan via Skype of FaceTime. Voertaal is Nederlands of Engels.

Een Purpose & Focus Sessie is een geweldige stap in je persoonlijke ontwikkeling en kost € 60,– inclusief 21% btw. Een korte intake vooraf en een feed-forward e-mail maakt onderdeel uit van dit persoonlijke consult.


Carina Wiegman + 31 611 381 559 | info@carinawiegman.nl | www.ImmaterialGirl.Org (UK)