Chi Nei Tsang buikmassage – jouw buik weet beter!

Ik woon en werk in Llanes, Spanje. In april ’23 ben ik weer in Arnhem om te masseren. Stuur een email als je op de wachtlijst wilt dan nodig ik je uit voor het maken van een afspraak.

Je buik is gevoelig. En heel slim. Vaak weten je maag, buik en darmen al lang dat er iets dwars zit. Emoties, overprikkeling, hormoonschommelingen en stress kunnen we met het hoofd niet echt voelen. Maar ons brein is er wel heel goed in gevoelssignalen in het lichaam te negeren.

overprikkeld. stress. onverwerkte emoties. hormonen.

Wanneer emoties, prikkels en spanningen onverwerkt blijven, ontstaan problemen in zowel het buikgebied als de bovenkamer: prikkelbare darm, nervositeit, piekeren, afhankelijkheid, vol zitten, maagzuur, perfectionisme, hoofdpijn, lage rugpijn, menstruatie klachten, constipatie, controle zucht, …

darm issues. maagpijn. harde buik. pms. zenuwen. lage rug klachten. moe. migraine.

In 2016 boekte ik een buikmassage bij therapeute Om Rinraya in Chiang Mai, Thailand. Gewoon om eens iets anders te proberen. Ik voelde na de sessie zo veel meer vrijheid, ruimte en energie dat ik besloot terug te gaan naar Om Rinraya om dit van haar te leren als aanvulling op al het ‘praten’. Want wat in de buik leeft, laat zich vaak het liefst doorvoelen.

wat gebeurt er veel in je buik!

Chi Nei Tsang – ook wel orgaan massage genoemd – combineert Thaise & Chinese massage technieken. Het werkt diep in op de organen van het buikgebied waar blokkades ontstaan door stress, emoties, hormoonschommelingen en overprikkeling. Het buikgebied is een heel directe ingang tot jouw zelf, jouw creatiekracht. “Zielscontact”, zo krijg ik vaak terug van cliënten.

Na afloop van een behandeling deel ik altijd wat ik ben tegen gekomen en heb ervaren. Een Chi Nei Tsang buikmassage staat op zich. Na afloop maak ik zelden direct een vervolgafspraak omdat de diepe uitwerking van de massage pas in in de loop van de tijd wordt ervaren. Ik behandel jong & ouder. Van hooggevoelige tieners met emotionele problemen, kersverse ouders, millennials met burn-out tot wijze grijzen. Vrouwen die in verwachting zijn of menstrueren en mannen/vrouwen die ziek zijn mogen niet worden behandeld.

aanvullende informatie

Een behandeling van 90 minuten kost € 75,– en is inclusief 21% btw. Chi Nei Tsang is een geweldig cadeau voor jezelf en anderen! Ik houd praktijk in Llanes, Asturias, aan de Camino del Norte. Wanneer ik in Nederland ben, behandel ik bij Home of Zen in Arnhem.

Ik ga graag op tournee om Chi Nei Tsang op locatie te geven. Wil je mij boeken voor jouw (buitenlandse) retreat, yoga festival, detox kuur, bezinningsweekend of burn-out programma dan maak ik graag kennis met je. Ik onderneem vanuit mijn hart, niet om te overleven.

Mijn verhaal | Na een wereldreis van 2 jaar ben ik in 2016 als Levensloop psycholoog & Chi Nei Tsang therapeut vanuit mijn hart gaan ondernemen. Ik masseer het buikgebied waar zoveel problemen ontstaan door onverwerkte emoties, overprikkeling, hormoonschommelingen en stress. Ik woon in Llanes aan de Camino de Santiago. Aan pelgrims van de noordelijke route geef ik WalkyTalky’s – een persoonlijk levensloop consult. 

carina wiegman +31 6 11 381 559 | info@carinawiegman.nl | www.chineitsangmassage.com (uk)