WalkyTalky. Coffee&Coach. TeaTalk.

corona volente ben ik vanaf 15 december 2020 voor enkele weken in Nederland. Ik heb dan beperkt plaats voor een persoonlijke sessie. 

Persoonlijke Sessie

Veel (jong) volwassenen zijn het contact met zichzelf kwijt door een overdaad aan prikkels en keuzes in hun dagelijkse leven. Dit uit zich onder andere in vervelende symptomen zoals zenuwachtigheid, uitstelgedrag, FOMO en co-dependency (social media, netflix, drank, drugs, suiker, drama, relaties….). Als je hiermee te lang rondloopt, kom je in een vervelende loop. Zowel mentaal, fysiek, emotioneel en qua energie waardoor je niet meer lekker in je vel zit.

Bestemd voor Boomers, X’ers, Millennials & Z’ers die vanwege levensfase issues, zoals een midlife – quarterlife crisis, of vanwege een ingrijpende levensgebeurtenis met (keuze)stress kampen en willen afrekenen met dat zenuwachtige gevoel dat je krijgt van uitstellen, niet-kiezen en het besteden van onvoldoende aandacht, energie en tijd aan wat eigenlijk belangrijk voor je is.

Een Persoonlijke Sessie kan in de vorm van een WalkyTalky, Coffee&Coach of TeaTalk sessie en duurt 60 minuten in Nederland op Locatie of bij Home of Zen in Arnhem. Online kan via Skype of FaceTime. Voertaal is Nederlands of Engels.

Een Purpose & Focus Sessie is een mooi stap in je persoonlijke ontwikkeling en kost € 65,– inclusief 21% btw. Een korte intake vooraf en een feed-forward per e-mail achteraf maakt onderdeel uit van dit persoonlijke consult.

Carina Wiegman + 31 611 381 559 | info@carinawiegman.nl | www.ImmaterialGirl.Org (UK)