Opbranden & Uitdoven.

Cool Down! – training voor mama’s die altijd AAN staan

In dit leven moet het allemaal gebeuren. Tussen de drukke werk, gezin, studie en social media bedrijven door willen we ook op andere vlakken het volste uit ons zelf halen. Je lijkt wel een Chinese jongleur, zoveel schotels houd je hoog. Omdat je weinig wilt missen, is kiezen bijna topsport geworden. Agendadruk, het gevoel tekort te schieten, perfectionisme en (keuze)stress maken dat veel millennial moeders uitdoven, opbranden of affikken.

Cool Down! is voor supermoeders die vanuit minder stress en meer zelfleiderschap willen denken, voelen, kiezen en vooral ook doen. Het doel is om een meer ontspannen work-life balans te ervaren. Naast een individuele start en finish neem je deel aan 3 gezamenlijke bijeenkomsten met maximaal 4 andere deelnemers. Zo ontstaat een goede mix van persoonlijke coaching met samen ervaren, delen en oefenen. Ik noem dat voor het gemak shared coaching. Naast de kracht van een vaste opbouw blijft er dus veel ruimte voor jouw persoonlijke avontuur.

>>Start gesprek – individueel, 45 minuten. In overleg te plannen in de week voor de start van de shared coaching bijeenkomsten.

>>Shared coaching – 3 gezamenlijke bijeenkomsten
Next Cool Down! starts 2023 come back to check for dates

>>Finish gesprek – individueel, 45 minuten – met veel directe, eerlijke feedback en feedforward. In overleg te plannen na afloop van de shared coaching sessies.

details: de training vindt plaats in Home of Zen, Velperweg 95, Arnhem. opgave: max 5 supervrouwen per team kunnen deelnemen aan Cool Down! Voor informatie en opgave kun je bellen 06 11 381 559 of e-mailen naar info@carinawiegman.nl. kosten: € 225,– inclusief btw

No-nonsense Actiegericht Kortlopend

Individuele consults zijn actiegericht, evidence-based, kortlopend en no-nonsense. De focus ligt op eigen verantwoordelijkheid en krachten. Ik werk daarom meer vanuit het heden en met toekomstverbeelding. Achterom kijken, krijgt minder aandacht. Ik maak onder andere gebruik van prospectie, solution focus, cognitieve gedragstherapie, visuele coaching, narratieve technieken en humor. Tarieven per uur exclusief btw en reiskosten:

€ 95,- cxo’s, managers, ondernemers, VIPs
€ 65,- creatives, scale-uppers, social entrepreneurs, digital nomads, zzp
€ 50,- start-uppers, jaarbrekers, werkzoekenden, studenten

Carina Wiegman + 31 611 381 559 | info@carinawiegman.nl | www.ImmaterialGirl.Org (UK)